Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

joi, 16 februarie 2017

Dobitocs, dobitocs everywhere!

Ca, pula mea, suntem atat de dobitoci incat nu putem apela la emotii fara sa ne taram boracii prin fata publicului. Aici ne situam ca societate: o adunatura de imbecili, defiland cu copiii in toate luptele noastre meschine.

Dobitoci care-si fac campanie electorala si baga si 2-3 boraci in poza, ca "da bine". Mai iei cateva voturi.
Dobitoci care-si iau copiii la proteste, le pun o pancarta mizera in mana si ii pozeaza, ca "da bine". Mai iei cateva likeuri.
Dobitoci care-si tin copiii in brate pe trepte la metrou, ca "da bine". Romanu e mai milostiv cand vede copii.
Dobitoci care-si trimit copiii la concursuri de "talente", chiar daca saracii copii n-au niciun dumnezeu intersectat cu talentul. "Da bine", Gogule! Ca, deh, asa-s la noi concursurile de talente, intreceri de sensibilizat dobitocii.
Dobitoci care-si terorizeaza copiii pentru note mari, ca "da bine". Sa le spuna dracu cineva ca nu da de mancare, totusi.

Aceiasi dobitoci care urlau cand cu scandalul Bodnariu. Aceiasi dobitoci care se bat cu pumnii in cap ca ei isi cresc copiii cel mai bine. Aceiasi dobitoci care-si urasc parintii si totusi le copiaza comportamentul retardat.

Si acum si prostia cu amenda. Pai inainte sa dam amenzi pentru tentativa de manipulare emotionala ieftina si indobitocirea copilului prin expunerea in mod repetat la judecati preconcepute care-i limiteaza capacitatea de analiza si decizie hai sa facem ceva cu exploatarea aia ordinara de care se vorbeste doar din an in paste. Amendeaza in mortii mamii tale dobitocii care maltrateaza fizic copiii inainte sa te duci inspre dobitocii care ii manipuleaza emotional. Fa ceva cu tratamentele inumane din leaganele de copii, cu vanzarea de copii, cu abandonul, cu exploatarea lucrativa, baga-mi-as pula-n amenzile tale care au doar rolul de a da apa la moara dobitocilor sa se mai certe putin si sa se bata cu pumnii in gura ca libertate si democratie.

Hai ca m-am enervat. Futu-va-n gura!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu