Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

joi, 26 ianuarie 2017

Mai intai inveti sa scrii

... apoi sa scrii frumos si pe urma sa nu-ti mai pese.

Cam asa se intampla. Ajungi sa iti bagi pula in toti, ca-s prosti, sa le dai ignore irl si online, oricum nu conteaza argumentele, pentru ca nicio discutie nu are scopul de a descoperi consensul, ci de a arata ca unu e mai destept ca altul. Si tu oricum esti mai destept decat oricare altul. Da-l in mortii ma-sii cu opiniile lui de om prost si idiot, cretin manipulat. Tu detii adevarul si numai tu ai voie sa il emiti. Si daca tu alegi sa spui doar cacaturi ironice nu inseamna ca nu ai habar de realitate, inseamna ca esti mai presus de rahaturile astea mundane, esti un spirit superior. Mai da-l in mortii lui de agitant venit sa iti bage tie motive puerile in discurs!

Ba, io zic ca cel mai bine e sa iti cumperi un dihor si sa-l plimbi prin mall in mod ironic. Cine stie, poate ca tu esti noua Iulia Albu? Trendsetter de antrenori de smecheri, hipster metaironic si postexpresionist, artist, ma tata! Tu ai adevarul. Vand pui de dihor.


*sursa foto: RTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu