Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

luni, 12 decembrie 2016

Despre ce va să mai vie odată

Am spus de prea multe ori, cliseic ca poptamas, istoria se repeta.
La fel sunt de parere ca traim intr-un suprarealism de intersectie a mai multor universuri paralele incat asistam ca figuratia simpla la filmarea Idiocracy 2: The life.

Suntem condusi de un reality show regizat prost si scris de un scenarist schizofrenic. Comunismul se va instaura iarasi in Europa, un nou Hitler s-a nascut si a trecut deja de etapa Primului Razboi Mondial. Ma simt dezgustat de ideile pe care le emit astazi. Ma simt murdar, dar cu jegosii trebuie sa sari in mocirla ca super eroul Ciolos in antene. Poate - poate o pun si io de-un ciolan.

Clotilde Armand a spus ca pe vremea lui Ceausescu prezenta la vot era 99.9%. Sa ii spuna cineva, va rog, acestui marinimos salvator de origine ma predau in fata nemtilor ca acel procent reprezinta electoratul care alegea efectiv PCR. Prezenta era 100%. Spuneti-i, va rog, acestei straine arogante ca refuz sa o scuip in ochi daca nu imi stie istoria tarii pe care vrea sa o conduca. Aceasta femela  cu aere de contracte de 50 de milioane imi provoaca scarba, dispret, sila, dezgust si ceva amarui in gat cand ii observ incompetenta. Daca ar fi fost Elena Ceausescu aceasta Clotilde Armand intr-un univers paralel pot sa pun pariu ca citea COIDOI in loc de dioxid de carbon. Pun pariu ca il facea pe Ceausescu sa para cel mai liberal dictator fortandu-l sa castige alegerile cu doar 99,8%. Intr-un alt univers paralel, Clotilde Armand e un Hitler transgender, cu probleme hormonale, care cauta epurarea rasei umane pe motiv ca nu ii sunt recunoscute realele veleitati de life coacher pentru vedete. Clotilde Armand e Titi din Enigma Otiliei, doar ca in aceasta realitate alternativa a fost abuzata sexual in repetate randuri de catre bona ei nemteasca in beciul unei case cu bulina rosie.

Aceasta cucuvea cu creier de pestisor auriu uita ca e promotorul unui partid progresist si, impinsa de avantul propagandistic al lui Hitler dupa ce luase 2 procente la alegeri, declama clar si raspicat ca doreste instaurarea unei dictaturi. Pentru ca, nu e asa, daca nu votezi ar trebui sa fii arestat ca pe vremea lui Ceausescu. Imi e scarba de ceea ce am scris si imi e frica sa nu am vreo premonitie d-aia subita. Madame Clotilda, de ce nu urmati Madame scenariul si dati in goarna SCOPUL FINAL? Pai ne-ati rugat frumos sa mars la vot si daca nu ati castigat nu e democratie? Parca eram fericiti sa fim opozitie cand petreceam azi noapte in Expirat pe muzica de hipsteri corporatisti. Parca luam in considerare si o colaborare cu PSD. Ce dracu faci, Clotilde? Ne minti in fata? Vrei sa votam cu tine toti astia care nu am fost la vot? Dar poate noua ne plac si oamenii care stiu sa vorbeasca intr-un mod natural limba romana, Clotilde. Poate nu toti vrem sa iei tu contractele cu statul. Poate vrem sa le luam noi, Clotilde. Minte-ne frumos, cu cap, nu ca o persoana cu reale deficiente mentale. Joaca-te frumos cu locurile tale in parlament, vezi, doar cei mai versati au locuri acolo. Prefa-te frumos ca muncesti, nu chiuli de la munca de parca viata ta e o comedie proasta cu adolescenti care si-au luat part-time in vacanta dinainte de a 12a. Si poate poate te vom lasa si sa faci cateva specialitati frantuzesti prin tara asta careia nu-i cunosti istoria. Cine stie, poate croissantul va deveni noul cozonac, sau menaj a trois noua ta pozitie preferata. Ce va sa vie, vedem atunci daca eviti sa mai devii isterica in spatiul public.

2 comentarii:

  1. Iata declaratia orginala: "Sunt fericita ca am votat. Am auzit ca in timpul comunismului participarea la vot era de 99,9% si nu era un vot liber. Acum, ca putem sa votam liber, ca putem sa luptam, sa ne exprimam, este foarte important sa le aratam ca putem si noi sa ajungem la niste procente de participare extraordinare. Va astept la vot". https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/videos/1195327577209962/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si eu ce am zis? Ca sunt indignat de faptul ca ea nu are habar de istoria acestei tari. Multumesc pentru sursa, mi-a fost scarba sa o inserez in postare.

    RăspundețiȘtergere