Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

joi, 22 decembrie 2016

pe scurt. zilele astea

- a sunat unu la usa. era popa cu colindu, i-am pupat icoana si s-a tirat fara sa astepte bani.

- am petrecut o ora cu un taximetrist in trafic, strabatand bucurestii la ora de aproape varf. concluzia, taxi uber face taximetrie pirat ca daca n-ai diploma de calificare nu poti sa sudezi in argon, da daca n-ai licenta de transport poti sa fii sofer freelancer. pelicanu si celelalte firme din ilfov au maimuta si normal e ca tariful catre otopeni sa fie dublu ca taximetristul se intoarce gol de acolo si oricum mai da-i in pizda ma-sii pe toti ca-s hoti. ar trebui sa fiu de dreapta, ca-s tanar, e pacat sa fiu socialist. oricum da-i in pizda ma-sii pe toti ca-s hoti. am incalcat vreo 4-5 reguli de circulatie, muie firea ca nu e trafic ok si ai gresit lucrarile din berceni. nu am fumat in masina niciunul. amandoi fumatori. femeile conduc cu ochii in telefon.

- nu conteaza ca premierul propus e femeie de etnie si alta religie, conteaza ca e pionul psd, de parca psd a sustinut ca-l va pune premier pe remus cernea.

- nu conteaza ca premierul propus e pion psd, nu are dosare, da e prietena cu penali, important e ca e musulmanca si de etnie, ca ce pula mea nu ia bor atitudine, ca daca stiam ca vor pune un minoritar imi bagam pula in ei si nu-i mai votam.



- progresistii tipa la conservatori sa fie mai conservatori devenind conservatori in raport cu atitudinea liberala a conservatorilor.

- nu mai suport trendul ironic.

- nu mai suport argumentarile de dragul argumentarii, certurile de dragul certei. prefer sa imi transform opiniile in premonitii.

- parca exagerez cu politica, dar se pare ca extremele sunt la moda iarasi sezonul acesta, pana la urma cea mai stilata din tara e o stridenta la acelasi nivel cu iulia albu devenita peste noapte critic avizat in ochii tuturor hipsterilor care se cacau pe ei de ras cand se plimba asta cu gaina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu