Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

sâmbătă, 13 mai 2017

De ce o sa castige CpF

Imi tot sta rahatul asta cu CfP si redefinirea familiei in Constitutie pe creer de ceva timp.
E deranjant ca ne ocupam timpul cu prostii inutile, care oricum nu vor schimba cu ceva realitatea din tara asta, dar mai deranjant e sa vezi cum tot felul de dobitoci profita de ocazie ca sa propage cearta ampulea peste tot.
Initiativa CfP e de o dobitocenie crunta si sunt convins ca exista cel putin 3 milioane de romani gata sa semneze/voteze un rahat de propunere legislativa care, in mintea lor, anuleaza existenta comunitatii gay. Nu CfP face insa subiectul aici. Ignorata, propunerea CfP ar fi picat la referendum pe motiv de neprezentare la vot. Dupa ce propunerea CfP a trecut de votul Camerei Deputatilor sunt convins ca vor exista votanti care sa le-o dea la muie metaforic activistilor LGBT.

Pentru ca turbatii astia dexazati care nu au nicio treaba cu realitatile comunitatii gay din Romania au inceput sa atace furibund familia "traditionala", facand propaganda CfP inutila. E de ajuns sa verifici pozitiile activistilor LGBT post-vot in Camera Deputatilor si iti dai seama ca nu mai are rost sa insisti cu rahaturi de genul "nu e normal sa vada copilul meu pe strada cum se ling doi barbati". Tot ce trebuie sa faca CfP acum e o colectie de reactii de turbare in care sunt terfelite toate valorile familiei de catre prostii astia LGBTisti si au garantat prezenta la vot si voturi pro. Pentru ca e de-a dreptul absurd sa aduci ca motiv pentru familia "moderna" derapajele din familia "traditionala". Pentru ca e de-a dreptul absurd sa sustii ca orice familie formata din sot, sotie si copii e disfunctionala, ca reprezentative pentru "traditional" sunt bataile, abuzurile emotionale, abandonul si exploatarea. Pentru ca, logica de babuin, daca esti prost si spui chestii doar ca sa arati ca altii sunt prosti, vei ajunge sa enervezi masa de oameni care pana atunci ignora CfP fara sa-l doara capu de cum si-o baga homosexualii si acei oameni vor ajunge sa voteze pro CfP fara sa aiba nimic cu homosexualii din Romania, doar pentru a le arata activistilor LGBT ca sunt prosti si sustin rahaturi. 

Care activisti LGBT oricum sunt nereprezentativi pentru comunitatea gay din Romania. Care comunitate gay stie deja ca e interzisa casatoria si ca nu prin scandal isi vor capata drepturile elementare de care trebuie sa se bucure orice cetatean. Ca si progresul asta, e progres daca pornesti de la un punct si punctul e ca homosexualii sunt minoritate in Romania. Si da, multi au o atitudine discriminatorie la adresa homosexualilor, dar extremisti sunt putini, dovada ultimele parade gay, unde pe langa cateva mii de teribilisti homosexuali si heterosexuali cu capu-n cur cautand corectitudinea politica si-au facut prezenta doar cateva sute de extremisti anti-gay, inarmati cu oua si ideologii de noua dreapta.Si dupa ce CfP va castiga la referendum astept sa ii vad pe dobitocii de activisti LGBT care si-o baga in pizda femeii lor preocupati de dreptul altora de a se fute in cur fara sa fie judecati cum le explica ei prietenilor lor poponari ca le-au facut un deserviciu fiind prosti si agresivi cand nu era cazul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu