Din când în când îmi vine-n gând că mă scufund și mă afund la infinit într-un neant fără sfârșit și urlu strig da nu m-aud Acum io-s în vertij și nu mă laud că mi-am pierdut dinții din gură Io am mușcat din adevăr cu ură nu am vrut masca de iluzii Mi-am dat la pix cu sete prin perfuzii am primit sânge nou Mi-am șlefuit ideile într-un vocabular lingou și-am ars-o arogant și egoist Un pueril imberb teribilist mi-a dat cu pumnu-n cap realitatea ca un pugilist Și când am început să cad toți m-au văzut dar nu m-au auzit nu mă aud de fel Și mă scufund în văzul lor într-un mine distrugător le spun cuvinte ca un puzzle alambicat înspre un viitor trecut de-atâtea ori prin văzul lor mă sinucid nemuritor

despre:

luni, 26 octombrie 2015

Sunt un postac gunoier plătit cu 14.5 lei/zi.

Încep această postare cu o spovedanie: sunt plătit cu 14.5 lei/zi să postez căcaturi pe facebook. Plata mi-o acord singur, sub forma unui pachet de țigări, și tot singur decid ce căcaturi postez pe facebook (sau pe blogul ăsta, când postez). Sunt un postac independent. Am acces la miliarde de biți de informație, îmi îndrept atenția asupra subiectelor la ordinea zilei sau doar interesante pentru mine (am profilul public, este ușor de verificat ce zic), analizez diferitele opinii asupra unui subiect și, dacă este cazul, îmi aleg o tabără. Sunt un postac prost, gândesc singur. De fapt, mă pot opri la "gândesc".

Nu am apartenență politică în peisajul social al României anului 2015. Nu mă reprezintă PSD, PNL, PMP, UNPR, UDMR, PRM, USB sau PLM-ce-partide-mai-sunt-pe-scena-politică-românească. Consider că întreaga clasă politică dansează un fals tango pe o scenă pătată de corupție și sânge, impregnată cu jocurile politice începute înainte de decembrie '89, aruncând unul asupra altuia cu termeni precum "fost securist", "comunist", "deontolog", "politruc" doar pentru a lua ochii unei opinii publice îndobitocite voit și constant păstrate în ceață de către ceata de formatori de opinie plătiți gras din însuși bugetul public.
Orice spectator al acestui circ, fără mari cunoștințe politice, doar cu puțină deschidere față de alternative (adică nu vă mai uitați doar la Antena 3 sau doar la B1TV, ca să dau exemple, idioților! aruncați un ochi și în tabăra adversă, chiar dacă îi înjurați.) poate observa ușor că tot dansul pe sârmă are un singur efect de 25 de ani: rotația la guvernare a acelorași corupți denumiți generic "demnitari". Evoluția României în acest peisaj este doar un lucru inerent, petrecut din inerție, deși teoretic am evoluat și fiecare cetățean are acces la internet, tv prin cablu, telefonie, electricitate, are mâncare și acces la informație, drept la opinie și egalitate în fața legii, în realitate orice ghiolban are acces la pornografie, emisiuni de tip tabloid care să-l asigure că jegul este un mod de viață, minute nelimitate să uite că nu mai există comunicare reală cu semenii, are rafturile pline de E-uri cancerigene, acces la informație atent selectată de către trusturile susținute politic, drept la opinie cât timp nu deranjează și unii sunt mai egali decât alții în fața legii.

Nu mă adresez imbecililor prin această postare: ei vor continua să accepte informația oferită de o singură tabără, incapabili fiind să gândească pentru ei. Mă adresez ălora care au destul creier încât să poată gândi pentru ei și destul bun simț încât să poată distinge căcatul de rahat turcesc.

Idioții sunt marea masă a acestei populații, trebuie să recunoaștem din start. De aceea au succes manipulatori ieftini precum Badea, Gadea, Mîndruță, Banciu, Guran sau politicieni de tot râsul precum Băsescu, Ponta, Johannis, Boc, Năstase, Oprescu, Rus sau Lis. De aceea are averi imense BOR și de aceea are curaj să ceară finanțare de la stat, deși nu avem școli și spitale. însă, fiind idioți, acești oameni au un mare dezavantaj, de la sine înțeles, sunt ușor de manipulat. Există o armată de postaci de lux plătiți din bani publici de către politicienii corupți. Există o armată de postaci fomiști care participă la concursuri de manipulare în masă a populației idioate (link către siteul UNPR, las și un print screen, în caz că dispare în neant siteul.).


Există, totuși, și o armată neorganizată de postaci independenți, ca mine, gunoieri (în opinia așa-zișilor politicieni ieșiți din diverse școli de politică-ca Dobre Alexandra, de exemplu) capabili să poarte un contra-atac de manipulare e celor incapabili să-și digere informațiile. Pentru fiecare articol postat de un Badea sau Mîndruță putem produce oricând minim 100 de articole de contrainformare pe orice subiect posibil. și e de căcat că vin eu să spun asta, sunt oameni mult mai avizați decât mine să preia inițiativa asta, însă sunt ocupați cu alte lucruri.
Un Marcel Avram adună cu ușurință 30-40-50 de mii de plătitori de bilete din toată țara la concertul unei trupe trecute de a doua tinerețe, care vine să lălăie în Piața Constituției niște hituri prăfuite în baza unei melancolii ce apasă ca o molimă pe conștientul colectiv al acestei societăți dezbinate. Noi de ce nu putem aduna 10 mii de oameni în piață când e vorba de încălcarea flagrantă a Constituției României de către acei demnitari lipsiți de demnitate care jonglează cu "onoare" sintagme precum "interes național", "deplasare oficială" sau "secret de stat"?  
Mă scuzați pentru sinceritate, dar nu putem de proști. Pentru că ne-am împărțit în sute de tabere și nu mai reușim să găsim un numitor comun. Bunul simț este un numitor comun destul de bun? Dacă este, vă provoc să instigați, să manipulați, să contraatacați postacii de lux, să demolați postacii fomiști, să deschideți cu forța ochii dobitocilor manipulați de ei până acum.
Nu avem timp să ieșim în stradă? E drept, noi muncim, nu stăm pe ajutoare sociale sau alte beneficii materiale neimpozabile, venite sub formă de sponsorizare pentru minciunile pe care le scriem. Pentru că nu mințim! Avem avantajul de a crede cu adevărat în adevărul nostru și asta e mai important decât renumele oricărui trust de manipulare așezat în spatele vreunui "formator" de opinie impusă. și tocmai pentru că avem acest avantaj e cazul să aruncăm mănușa și să provocăm populația la deschiderea ochilor, postând constant, agresiv, alert, informat și la subiect pe temele de interes comun, cum ar fi faptul că un strungar face abuz în serviciu pe banii noștri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu